Cheatday! // S'mores dip

Sprunget ud som youtuber!

Så skete det endelig(!), efter laaaaang tids overvejelse. Det er faktisk noget jeg har tænkt på i et par år og endelig har jeg fået taget mig mod til, at starte min egen Youtube kanal! Jeg har netop lige postet min aller første video hvor jeg viser en lille lip tutorial (med highlight effekt), så jeg håber at nogle af jer har lyst til at se med.

Skærmbillede 2015-11-27 kl. 12.33.49

Jeg har altid været en kæmpe sucker for youtube, og faktisk har det altid interesseret mig mere end blogs (misforstå mig ikke, jeg elsker at blogge og min interesse er også stor i forhold til det skriftlige) Jeg har altid elsket at skrive, men når dét er sagt, så har jeg altid  har været til det mere visuelle, med lyd og levende billeder (hvilket også var grunden til at jeg brugte tre år på STX på en mediefags-linje) Film har altid interesseret mig i rigtig høj grad og ligeså længe jeg kan huske, har jeg altid lavet mine egne kortfilm(som heldigvis aldrig har set offentlighedens lys), vi snakker altså kortfilm som 10 årig hvor mine veninder, min søster og jeg har lavet en masse forskellige videoer(altid dårlige rigtig dårlige gysere faktisk). Så på dén måde, kan man vidst godt sige at det her er en upgrade til det bedre 😉 Men nu har jeg i hvert fald kastet mig ud i det her, og jeg håber at i finder det blot halvt ligeså interessant som jeg!

Jeg ved endnu ikke hvor tit og ofte jeg kommer til at poste videoer, det må tiden vise. Lige pt. handler det mest af alt for mig om at komme godt igang! Og jeg er mega spændt. og glad. og alt muligt andet godt. Så det håber jeg også at i er. I skal selvfølgelig ikke snydes for at se min video, så den kommer lige her:

I må selvfølgelig meget gerne kommenterer, subscribe og evt. like videoen hvis i kunne lide den!

3

 • Kan du gætte hvem jeg er

  Feeeeeeeeeeed start på videoen. Døde ihvertfald af grin! <3
  Glæder glæder glæder mig!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rasmus

  Hej Katrine. Du er sej. Hilsen Rasmus.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cheatday! // S'mores dip