NeoBlack // Rabatkode

Nye vipper!

Jeg har længe overvejet om jeg skulle kaste mig ud i det, for jeg har både hørt for og imod, men jeg gjorde det sgu. Jeg har fået lavet lash extensions og jeg er SÅ glad for det! Det er helt underligt at vågne op om morgen og bare se frisk ud, for lad os nu lige være ærlige, de fleste af os (dem der normalt går med mascara) ligner næsten et lig uden noget på øjene. Det gør jeg i hvertfald. Når det så er sagt, så har jeg aldrig haft et problem med at gå uden makeup. Jeg har aldrig gemt mig væk eller ikke ville have at folk ikke måtte se mig uden makeup, men man føler sig sgu lidt pænere med makeup, fremfor uden.

Men i skal da ikke lige snydes for at se forskellen på før og efter:

12167371_10207445276791656_1923532157_nJeg tror vidst godt man kan sige, at forskellen er tydelig. Jeg havde ikke de korteste eller tyndeste vipper i før, men nu er de i hvertfald super lange og flotte. Her i første omgang fik jeg lavet et meget naturligt look, men næste gang, når jeg skal have opfyldning, skal der lidt mere knald på.

12170399_10207451287141911_1942843781_nJeg er super glad og tilfreds for resultatet og jeg er bange for at det er blevet min nye afhængighed.. (hvilket jeg godt var advaret imod inden jeg fik det lavet) Men i mine øjne, er det dét værd!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NeoBlack // Rabatkode