Fall Wear

NeoBlack // Rabatkode

Jeg er blevet ret vild med NeoBlack, og jeg har været så heldig at jeg har fået en rabatkode til jer som i kan benytte jer af(mere om dét, kan i læse om nederst i dette indlæg). Men først og fremmest: hvad er NeoBlack egentlig? Skal vi lige have slået det på plads? Det føler jeg kunne være en god idé.

NeoBlack er ikke kun en online webshop (som indeholder super fede mærker, såsom: Tiger of Sweden, Munthe, og Pernille Corydon), NeoBlack har også en blog, hvor der både deles træningstips, modeinspiration, opskrifter samt inspiration til hjemmet – alt sammen noget som falder i god jord hos mig. Der er fire faste bloggere, der blogger hos NeoBlack, som har hver deres fokus-område. Bloggen er meget inspirerende samt personlig og dét er netop sådan en blog jeg godt kan lide.
Og sidst men ikke mindst, er Pop-up events også en del af konceptet bag NeoBlack. Pop-up events er en del af konceptet, da NeoBlack tager stor højde for at give kunderne/følgerne, den bedst mulige oplevelse og dermed vil pop-up events være med til at skabe en fysisk oplevelse, udover deres online platform. Deres Pop-up events holdes rundt omkring i Danmark i samarbejde med forskellige butikker indenfor områderne: mode, træning, mad, velvære og bolig (igen, alt sammen noget der falder i god jord hos mig).

Så for lige at opsummere: NeoBlack består altså af de tre ovennævnte dele:

Og hvorfor er det så relevant at jeg fortæller jer om NeoBlack? Jo, ét er at jeg personlig er helt vild med deres online platform, og at jeg selv følger deres blog. Noget andet er, at jeg har indgået et samarbejde med NeoBlack i forhold til bloggen. NeoBlack vil være til at støde på, her på min blog (i form af gæste indlæg) og ligeså, vil jeg være til at støde på, på deres blog (også i form af gæste indlæg). Det er noget jeg ser meget frem til at komme igang med, så inden at der pludselig popper et indlæg op fra NeoBlack ud af den blå luft, så er i nu forberedt og ved hvordan landet ligger. Udover dette, vil jeg også deltage i de kommende Pop-up events som NeoBlack laver, og jeg skal nok give mere information omkring hvornår, samt hvordan og hvorledes i selv kan deltage. Og sidst men ikke mindst, så har min kære søster også indgået et samarbejde med NeoBlack, hun har faktisk været forbi Celina (som står bag NeoBlack) og dét kan i læse meget mere om inde på hendes blog, lige her.

Jeg har selvfølgelig selv været inde og se på deres webshop og har derfor samlet lidt til jer, så i kan få en fornemmelse af, hvilke fede ting man kan finde hos NeoBlack!


6nJzKquGSIFPY8pOHqDwVOimhHuYhbg6cpNI8aq5-sM

¬ Øreringe fra Pernille Corydon her 


56htVekBX5hHJE0Q_Tbkzzb60GRth6Avd6k8RFZy-oU

¬ Bluse fra BASIC APPAREL her

 


Skærmbillede 2015-10-15 kl. 12.01.43

7C-FCYAa8HJkTm7x-NjvSHIgd8BOeWsyxdCzWC2C8aU

¬ Sæt fra Munthe ◊ Overdel her ◊ Nederdel her

Disse items, er jeg personligt faldet pladask for og især det sidste sæt kunne jeg super godt tænke mig at få fingrene i!

Nå, men der var jo også lige den der rabatkode, som jeg har fået lov til at dele med jer!

Rabatkoden er: KATHRINEBROHUS10

Ved brug af denne rabatkode, får i 10% rabat (rabatkoden indtastes ved betalingen) og den gælder frem til d. 15. November 2015. Så hop ind og lur lidt rundt i NeoBlacks lækre webshop!

logo_sort

59220d3f-af13-4a96-abf3-f1b0bd5b8b2f

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fall Wear