Wanties // #sneaks

Hjemmetræning // what to do

Kender i det: man vil rigtig gerne være ekstrem produktiv og sætte dellerne i frigear så man kan møve sig ud af sofaen og ned i fitness centeret/ ud og løbe (eller hvad man nu plejer), men man oooorker bare ikke? Ja, det kender jeg og jeg går ud fra at de fleste af jer, også kender følelsen. Hvis jeg har sådan en dag, en såkaldt off-dag hvor jeg egentlig burde træne, men bare ikke orker helt, så er det altid godt med noget hjemmetræning. Jeg synes nogle gange det kan være mere overskueligt. I den forbindelse vil jeg gerne vise jer, hvilke videoer jeg godt kan lide at bruge til min hjemmetræning. Det skal lige siges at jeg ikke har én fast rutine, da jeg godt kan lide at træningen varierer lidt, så det ikke bliver for ensformigt i længden, men et par af dem jeg ofte laver, ville jeg lige smide på bloggen.

Skærmbillede 2015-09-18 kl. 23.21.47

Den første video er af Cassey Ho som står bag youtube kanalen: Blogilates. Hun laver de vildeste træningsvideoer og det fedeste er, at hun laver dem i forskellige niveauer, så man kan følge med uanset om man er begynder eller på et mere rutineret niveau.

Denne video, er super god hvis man er begynder, men jeg synes også at den fungerer godt når man er lidt mere rutineret (som jeg i hvert fald selv tror, at jeg efterhånden er)

En anden video som jeg også finder effektiv er igen af Cassey Ho, men den er lidt mere intens føler jeg. Jeg er helt vild med især denne video, fordi den laver nogle super hårde øvelser men også fordi at hver øvelse skal gøres i ét minut ad gangen, hvilket jeg er vild med! Tit føler jeg at det tager en evighed at komme igennem diverse øvelser, når man ikke har nogen som helst idé om hvornår “træneren” mener at enough is enough. Så det der med at der er en bestemt tidsperiode sat af til hver enkel øvelse, er noget som fungerer super godt for mig.

Least but not last vil jeg klart anbefale denne full body workout med (surprise) Cassey Ho (I har nok bemærket at jeg er ret vild med hende). Den er hård men super fed!

Og lige her ved slutspurten, kaster jeg et nyt ansigt ind i ringen, nemlig: Carlie Butler. Hun har lavet en video omkring udstrækning, som fungere sindssyg godt i mit univers. Jeg bruger denne video ofte og mange af øvelserne er frosset fast på min nethinde, så jeg kan dem udenad. Denne video er især god at lave efter en hård træning i træningscenteret, men mest af alt, efter en god løbetur.

En sidste ting jeg vil nævne i forbindelse med hjemmetræning, det er en app på min iPhone, som jeg har brugt en del. Den hedder “Seven” som kort fortalt, er en 7 minutters workout (alt efter hvor mange gange man laver den selvfølgelig ;)) som er gratis. Man kan så købe sig til flere forskellige slags workouts inde i selve appen, men jeg synes at den gratise version, som består af en full body workout, er nok for mig.

12041840_10207298113352662_1296469402_n

God aften til alle der læser med! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wanties // #sneaks