En lille anbefaling

‘Det man ikke snakker om’

Et af de ‘spændende projekter’ som jeg har haft gang i for tiden, er en ny kategori her på bloggen (lyder åndsvagt, men lad mig lige forklare den)

Jeg har besluttet mig for at oprette en ny kategori her på bloggen, som er meget utraditionel i forhold til de andre kategorier, netop fordi at denne kategori handler om alt andet end mig. Min blog er (som så mange andres) med fokus på mig og mit liv – altså meget egocentreret og det er der da intet galt i, men denne kategori bliver med henblik på de her tabu-emner som vi ikke rigtig snakker så meget om (deraf navnet; ‘Det man ikke snakker om’) Det kommer til at handle om at forskellige personer, enten en anonym, eller med navn, får lov til at fortælle deres helt egen historie, ligesom jeg har gjort med mit indlæg, et liv uden mor (som i kan læse/genlæse her). Jeg føler at det er vigtigt at sætte fokus på de her tabu-belagte emner, så der kan komme mere fokus på at det rent faktisk er helt okay at snakke om og at vi ikke skal holde os tilbage med at snakke om tingene. Imorgen kommer det første indlæg indenfor denne kategori, hvor en 19 årig pige fortæller om hvordan det er at være jomfru i et samfund hvor størstedelen allerede har mistet deres mødom inden de fylder 16. Jeg synes det er så sejt at hun har valgt at snakke om dette emne og jeg håber at i vil tage godt imod det, så stay tuned! Det hele sker imorgen.

10726770_10204725718644402_248837863_n

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille anbefaling