Halifax // Frederiksberg

Pasta ala cream-cheese

For laaaang tid siden faldt jeg over bloggen Foodies N’ Fashion
Og én af hendes opskrifter har jeg lavet gang på gang, og den smager super godt!
Den originale opskrift hedder: Gnocchi og kylling i cream cheese og den opskrift kan i finde her

Normalt laves denne opskrift på Gnocchi, men da jeg for lidt tid siden skulle lave retten til min søster og min kæreste (og min søster kan ikke lide Gnocchi og min kæreste er lidt kræsen) så valgte jeg at lave den med fuldkorns pasta i stedet for Gnocchi og resultatet blev faktisk rigtig godt. Jeg fulgte næsten den oprindelige opskrift, dog med et par justeringer, men alt man skal bruge til min udgave er:

500 gram fuldkorns pasta
100 gram porre
200 gram philadelphia light (den med 155 kalorier pr. 100 gram)
250 gram kyllingefilet ( ca. 2 stk.)
200 gram brune champignon
1 kyllingebouillonterning
Tørret basilikum
2 dl. hvidvin
3 fede hvidløg
Salt og peber (smages til)

Fremgangsmåde:
1. først skal kyllingen koges i en gryde i ca. 17-18 minutter.
Når kyllingen er færdig pilles den i små stykker (lad den gerne køle lide af først)
2. Sauter hvidløg og porre i en sauteringspande/wokgryde.
3. Tilsæt champignon og lad det stå et par minutter.
4. Hæld hvidvin i panden og tilsæt bouillonterning, krydderier og lad det igen stå lidt, så det kan koge ind.
5. Tilsæt kylling og philadelphia.
6. Kog grov-pastaen i gryde i 2-3 minutter og bland det med resten.

10524298_10203981030147655_1278483581_n

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halifax // Frederiksberg