A side-effect of death

En af de morgener

Skærmbillede 2014-09-04 kl. 10.46.13

Kender i de der morgener, hvor man vågner før vækkeuret ringer med et smil på læben og mega meget overskud. Man går ned og spiser morgenmad, kigger på klokken og opdager at man er i overdrevet god tid, så man pusler lidt rundt og laver lige præcis hvad man har lyst til, fordi, man har jo masser af tid? I dag var ikke en af de morgener, skal jeg hilse og sige… Hold nu op hvor havde jeg lidt overskud da vækkeuret ringede og snooze-knappen blev brugt flittigt denne morgen. Det er dog ikke nogen nyhed, den knap er min bedste ven om morgen (og JA de 5 minutter ekstra betyder altså en hel del). Morgenmaden bliv skippet (forhelvede da… skide dumt) og tøjet blev bare cozy-thursday-feeling, lidt makeup kom også i kernen men det var med et halvt øje lukket i processen af ren og skær træthed.
Nå, men jeg kom dog op, trods mit lidt uoplagte jeg. Men klar blev jeg og ud af døren kom jeg da.

Nu må weekenden gerne snart komme…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A side-effect of death