Hvem er jeg egentlig? Ja, jeg føler egentlig selv at jeg har ret godt styr på hvem jeg er, men det er ikke altid lige nemt selv at sætte ord på.
Så derfor, vil i her kunne læse, hvad folkene i mit liv (nogle af dem) siger om mig som person.

Btw. for at undgå nogen form for forvirring, er det nok væsentligt lige at nævne, at mit kælenavn er Sesse, hvilket stammer fra min barndom da min mor kaldte mig for Sesse (Og det kælenavn har så ufrivilligt hængt ved, men jeg har lært at elske det)

“Sesse er en kvinde med ben I næsen. Hun lader ingen sætte en stopper for at hendes drømme/mål bliver til virkelighed. Dette gør hun så godt, fordi hun er ligeglad med, hvad andre folk tænker. Selvfølgelig kan man godt tænke, hvad andre personer tænker om en selv, men jeg tror ikke det er noget, der påvirker hende, fordi hun er stærk, selvsikker, stædig og ærlig!”
– Patricia

“Tænker jeg på Sesse er det første ord der springer i hovedet på mig er “diva”. Hun er skide smuk (når hun altså gider at være det)
Sesse er et helt vidunderligt menneske, som jeg kan dele at med, både på godt og ondt.
Hun har selvtillid og er altid åben for nye udfordringer, store som små. Og knogler for at nå hendes mål!
Sesse er skide morsom og har så sort humor, som man kun elske. Også har hun en latter som smitter alle!
Om man går en lille tur eller er sammen i timevis, keder man sig aldrig hendes selskab.
Hun er en veninde i verdensklasse”
– Josephine

“Kathrine er en af mine bedste veninder, fordi hun altid er der for en, ligegyldigt om det handler om nogle store og svære problemer eller om det er nogle små sjove ting, som da jeg var blevet næsten blind pga. nogle øjendråber hos øjenlægen måtte ringe til hende for at bede hende hjælpe mig med at finde vej fra Brønshøj til Valby med offentlig transport. Hun er en af de typer mennesker, som man kan tale i timer med om alt og ingen ting, og man kan flække af grin hvorefter man øjeblikket efter kan tale om de mest seriøse og alvorlige ting, uden at det er underligt. Hun er en af de mest sjove og ærlige mennesker jeg kender.”
– Linda

“Kender man ikke Kathrine, kan hun hurtig komme til at fremstå som en “cold ass bitch”, med tildens til at se sur og muggen ud. Hun er ikke typen der render rundt og blænder alle med sit colgate smil og konstant happy-face der udtråler “kom-og-snak-med-mig-så-vi-kan-blive-venner”. En fremtoning mange ville tage afstand fra. Men som et gammelt ordsprog lyder, så skal man ikke dømme en bog, udfra dens omslag. Og dette er netop tilfældet med Kathrine, fordi når man først har lært hende rigtig af kende, er hun svær at slippe igen. Hun er nemlig alt andet end facaden tyder, bortset fra smuk – den del kan hun på irriterende vis ikke løbe fra… Hun er den sejeste og stærkeste pige, der trods hård modgang, har KÆMPE power og forståelse for verden og andre mennesker. Til tider en stor diva, men altid med hjertet på det rette sted og en af de få personer, der har min største respekt.
Skulle jeg beskrive hende med få ord ville det være:
Stærk, sej, smuk, og utrolig irriterende (”mobber” mig altid)– men dog undværlig.”
– Rikke

IMG_0588
Udover ovenstående, er det nok værd at nævne at min fulde navn er Kathrine Brohus, jeg er 19 år gammel og jeg bor i Søborg.

Så kan du selv tage stilling til om det er værd at følge med i mit lille frirum af en blog. I så fald skal du forberede dig på ærlighedssnak, hverdagsliv, brok, hygge, tøj, træning og alt muligt andet spændende.

Enjoy