JAKKE I RUSKINDSLOOK

IMPULSKØB ALA DEPEND

Jeg tror at de fleste, hvis ikke alle, kender følelsen af at gå ind i et center/en butik og blot have et enkelt ærinde på sinde, men på mystisk vis, får man hvirvlet sig ind i adskillige andre små “ærinder” end hvad man egentlig oprindelig kom for.
Ovennævnte hændelse kender man måske også som impulskøb. Denne gang gik det udover Matas og nogle neglelakker fra Depend. Jeg trængte bare til lidt nyt, hvilket jeg pludselig fandt ud af da jeg så at der var 4 stks. for 100 kr. Man skulle da være et skarn for ikke at slå til, ikke sandt? Nå, men jeg fik blandet lidt godter og tog dem op til kassen. Nedenstående billeder viser så, hvilke farver jeg fik halet i land. 
20160308_194239000_iOS (1) 20160308_194327000_iOS (1)

I og med at jeg har holdt en lang pause fra shellac og egentlig bare var lidt træt af de farver jeg selv har stående på hylden her hjemme, synes jeg egentlig at det var et impulskøb der faktisk var på sin plads. Så jeg er glad og kan nu få fine forårsagtige negle indtil jeg begynder på shellac igen, (let’s face it; det er blot et spørgsmål om tid før jeg begynder på det pjat igen ;-))

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JAKKE I RUSKINDSLOOK