IMPULSKØB ALA DEPEND

DENIM BLÅ NEDERDEL // MADS NØRREGAARD

Er jeg helt latterlig hvis jeg siger, at jeg er blevet forelsket i en denim blå nederdel? Ja okay, overdrivelse fremmer forståelse, men helt ærligt; jeg har fundet denne Denim blå nederdel fra Mads Nørregaard og jeg synes virkelig den er flot.

Jeg har fundet nederdelen inde på Rikkesolberg.dk, som er en online webshop, der b.la. sælger Mads Nørregaard, men også andre fede mærker såsom Munthe, Pernille Corydon, Love Stories og Becksöndergaard.
Jeg har nu siddet lidt og kigget på deres udvalg fra Mads Nørregaard(se udvalg), og jeg synes virkelig, at de har nogle sprøde ting. Mit øje faldt dog straks på denne nederdel og jeg må indrømme, at jeg sagtens kan se mig selv i sådan en sag på en forholdsvis varm forårsdag.

12208000018 blå_1

Denim nederdel her 

Jeg synes virkelig den kunne være fin til foråret og derfor har jeg også fundet et par bluser (som også er fra Mads Nørregaard), som ville matche den Denim blå nederdel super godt.

12226000002 hvid_1-1

 

Hvid T-shirt her

12226000002 grå_1
Grå T-shirt her

12207000015 sort_1

Sort top her

Med en af ovenstående bluser, så ville det være et enkelt men flot sæt, når graderne engang rammer de +15.

I kan selvfølgelig selv lure lidt rundt inde på Rikkesolberg.dk og se om i måske finder noget der springer i øjnene på jer, ligesom det gjorde for mig 😉

 

 

Billede - DK (1)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IMPULSKØB ALA DEPEND