DENIM BLÅ NEDERDEL // MADS NØRREGAARD

ALENETID

Hvis der er en ting jeg er stor tilhænger af, så er det at være alene. Jeg elsker at være mig selv, uden andre mennesker omkring mig. Jeg elsker at koble af og få samlet tankerne og dét gør jeg altså aller bedst, når jeg er alene. Jeg tror at der er mange mennesker der kan relatere til det der med at have brug for et pusterum fra menneskemængden, altså ikke fordi det skal være i flere dage hvor man er helt mutters alene, næ nej, jeg tror det handler om de små glæder. De små øjeblikke. Når man eksempelvis kommer hjem fra arbejde, så er det altså fantastisk at kunne smide sig foran sofaen og se et par afsnit af ens yndlingsserie. Sofa-liggeri, er dog langt fra den eneste måde jeg tilbringer min alene tid på. Jeg gør det på mange forskellige måder og mange forskellige steder;

Jeg elsker at løbe, hvilket jeg har snakket om en del før på bloggen, men jeg elsker det fordi at jeg er helt alene i min egen verden. Når jeg løber, så findes der kun mig, mine tanker og nå ja, også de der smerter i benene som man engang imellem mærker- dem er jeg ikke ligefrem fan af på samme måde.. Men jeg føler at dét at løbe en tur i den friske luft og gå lange ture i skoven (og her bremser jeg så mig selv, inden at det begynder at lyde som en cheasy profiltekst på en datingside..), men det der med at komme udenfor og samtidig være sig selv, dét elsker jeg.

Jeg elsker også at drikke min morgenkaffe alene imens jeg sidder og svarer på mails eller kigger lidt rundt på facebook/youtube- det er virkelig også en måde jeg kobler helt af på.

Jeg elsker især også at være alene offentlige steder. Eksempelvis i går, der skulle jeg et smut i Rødovre Centeret fra morgenstunden af og derfor besluttede jeg mig for at købe lidt morgenmad og sætte mig ud udenfor, ved et springvand og spise en yougurt med frugt og müsli, alt imens at Mads og Monopolet kørte i mine høretelefoner.

IMG_3577

Jeg er virkelig et menneske der nyder mit eget selskab(og jeg tror virkelig ikke at en sætning kunne lyde mere arrogant og selvfed end hvad denne lige gjorde), forstået på den måde at jeg elsker at være alene med mine egne tanker- men jeg tror også, at det handler om, at jeg er et godt sted i livet lige nu. Jeg har da også prøvet at have den der følelse af: “Okay, lige nu, der har jeg det bare så latterligt skidt og er så pisse ked af det, at jeg bare ikke kan, skal eller vil være alene lige nu.” Og jeg tror det er meget normalt at man har det svingende. Hvilket jeg bestemt også tror er sundt, for man ville da nødig være typen der aldrig gad at være sammen med andre mennesker, vel? Men hele min pointe med denne tankestrøm, er egentlig bare, at jeg mener det er vigtigt man kan være alene og nyde det. For er der én ting der er sikkert her i livet, så er det; at vi alle kun har én person ved vores side igennem hele livet og den person, det er dig selv. 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DENIM BLÅ NEDERDEL // MADS NØRREGAARD