GET TO KNOW ME TAG // VIDEO

JAKKE I RUSKINDSLOOK

Jeg elsker alle årstider! jeg synes at der er noget dejligt ved hver årstid, foråret elsker jeg fordi der kommer træerne, buskene og blomsterne til livs igen og vejret bliver en smule lunt, men uden at man render rundt i en hedebølge. Sommeren elsker jeg fordi der er varmt og man kan gå på stranden, man kan sole sig i haven, man kan lave alt udenfor fordi vejret er så dejligt! Efteråret elsker jeg, fordi bladene skifter farve. Vejret bliver køligere og en tur i skoven er pludselig forvandlet til et helt eventyrsligende scenarie pga. de smukke farver. Vinteren elsker jeg, fordi at man kan pakke sig ind om vinteren. Jeg elsker at man kan rende rundt med store tykke trøjer og uldsokker. Om vinteren elsker jeg sne, men kun i december måned- for i længden så er jeg altså ikke fan af kulde…

De seneste par dage har solen dog kigget en anelse frem og dermed har jeg kunne tage min nye jakke i brug, som nok mest af alt er en efterårsjakke/tidlig forårs jakke.

20160226_115339000_iOS (1)20160226_115114000_iOS (1)20160226_115416000_iOS (1)Jakken er af imiteret ruskind og super lækker samt behagelig at have på. Jakken købt på  fra Esprits hjemmeside og er af mærket EDC. Den er desværre udsolgt på hjemmesiden (jeg kan i hvertfald ikke længere finde den derinde). 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GET TO KNOW ME TAG // VIDEO