Guilty pleasure : Harry Potter

Hverdags makeup // Youtube video

Ja jeg ved godt jeg har slagget lidt på det der youtube halløj, men nu er der altså endelig kommet en ny video op. Så jeg håber at i har lyst til at se med, når jeg viser hvordan jeg laver min hverdags makeup – i hvertfald dén hverdags makeup jeg har brugt her de sidste par måneder her i vintertiden.

Jeg har valgt at lave endnu en lille tutorial(min første tutorial video var den med highlight effekt på læberne), men dette er altså min aller første full makeup tutorial!

Mit forhold til makeup er sådan set meget normalt, og så endda i den sunde ende vil jeg personligt selv mene. Jeg kan sagtens gå uden makeup, sådan, det har jeg seriøst intet problem med. Da jeg gik i gymnasium, havde jeg stort set aldrig makeup på i skolen, jeg magtede det simpelthen ikke (men okay, i min virkelig skole-trætte periode, gik jeg nærmest i skole med nattøj på altså). Det eneste tidspunkt jeg havde makeup på i gym, var hvis jeg skulle møde sent eller at det var den første skoledag efter en ferie, for der emmede jeg simpelthen af overskud og så skal jeg love jer for at krigsmasken skulle på.

Jeg har intet imod at være “grim” i offentligheden, og med “grim” mener jeg- naturlig. Forstå mig lige ret, for selvfølgelig er man grimmere uden makeup end man er med, ellers ville det fandme være øv at bruge tid, penge OG kræfter på makeup hvis det ikke engang hjalp en til at se bare lidt kønnere ud. Og det er dét jeg godt kan lide med makeup, at man kan fremhæve ens skønhed og skjule de mindre perfekte detaljer.

Nu når jeg lige har sagt at jeg intet har imod at være grim i offentligheden, så må jeg indrømme at det var/er en smule grænseoverskridende at smide en video op på youtube hvor jeg har hævet øjne og absolut ingen makeup (et morgenfjæs der vil noget, og ja, jeg var lige stået op da jeg skulle filme selve tutorialen), men hey, sådan tror jeg sgu de fleste af os ser ud om morgen (plus, minus selvfølgelig) og når jeg lige får tænkt mig om, så er det altså ikke så slemt og det er jo netop også dét jeg personligt gerne vil væk fra, det her med at skulle opstille et perfekt liv samt ydre, for lad os nu bare være ærlige: Ingen af os er perfekte, uanset hvor meget vi så end gerne ville være det.

Men se gerne med når jeg viser min vinter hverdags makeup tutorial i nedenstående video.
HUSK at i er meget velkomne til at subscribe til min kanal på Youtube!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guilty pleasure : Harry Potter