WANTIES // BAGS

FREMTIDSPLANER?

Jeg er godt igang med mit sabbat år, som jeg indtil videre har brugt på at finde et arbejde som jeg kan lide. Jeg har måtte prøve et par forskellige jobs inden at jeg kom til der hvor jeg er nu. Jeg arbejder i en Lingerie butik, jeg er Sociale media manager for en af Røde kors butikker, jeg arbejder som babysitter og udover det, så er der selvfølgelig bloggen og youtube som jeg bruger tid på.

Jeg har en del bolde i luften, men det er sådan jeg bedst kan lide det. Jeg kan godt lide at have flere projekter igang, når det vel og mærke omhandler ting som jeg godt kan lide at beskæftige mig med. Jeg ved endnu ikke hvad jeg skal. Jeg ved ikke hvilken vej jeg skal gå ift. uddannelse.

Jeg er blevet lidt forelsket i tanken om Højskole. Men jeg ved ikke. Jeg vil også gerne ud og rejse, men jeg ved ikke hvor jeg vil hen, eller hvor længe eller med hvem. Der er så meget jeg gerne vil nå i løbet af dette sabbat år og jeg ved ikke hvor jeg skal starte. Jeg nyder livet lige pt, med diverse jobs og beskæftigelser som holder mit humør oppe, men tænker jeg på fremtiden, så koger mit hovedet over. Jeg prøver at slå lidt kold vand i blodet hver gang jeg tænker på fremtiden, for jeg kan godt mærke at det stresser mig en del. Det gør det sgu. Men når det er sagt, så ved jeg også at det hele nok skal gå. Jeg skal nok finde ud af hvad jeg vil – først og fremmest ligger mit fokus blot på at jeg gerne vil opleve en masse her imens jeg har sabbatår.

large

2

 • Mikkeline

  No stress! Jeg endte med at tage hele tre sabbat år, et på højskole, et på såkaldt dannelsesrejse og et med arbejde! Overvej højskole i udlandet, så kan du få det bedste fra to verdener på kort tid☺️ Skønt at følge med her på din blog.
  – Mikkeline

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine

   Ja, Højskole i udlandet ville ikke være helt dumt! 😉 Den tager jeg lige med i mente! Tak for din kommentar søde du 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WANTIES // BAGS