Interior // detaljer

Lana Del Rey // Honeymoon

tumblr_nhs2o3nZm81u1bijbo2_1280

Så har hun gjort det igen. Min ultimative yndlings sanger: Lana Del Rey, har udgivet sit nye album Honeymoon og jeg synes det er et super fedt album. De fleste af sangene er ret dystre, men det overrasker mig nu ikke. Jeg synes virkelig at hun har gjort det sindssygt godt. Der er et par af sangene som jeg er helt vild med:

High by the beach

Freak

Art Deco

Swan song

The blackest day

Kan man lide Lana Del Reys musik, vil jeg klart anbefale at man lytter til hendes nye album (eller bare de sange jeg bedst kan lide ;)). Hele albummet er desværre ikke til at finde på youtube, men på Spotify (og sikkert andre programmer) er hele albummet til at finde.

Hvad synes i om hendes nye album?

2

  • Trine

    Ih!!! Jeg elsker også hendes nye album! Jeg er helt enig i de sange du har nævnt, men jeg er især også vild med den der hedder 24 :)!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Interior // detaljer