Selvforkælelse

Favorit stiletter

Jeg har før snakket om min forkærlighed for sneaks her på bloggen, men jeg tror også at jeg har nævnt, at jeg bare generelt er vild med sko (gætter på jeg ikke er den eneste pige, der har det sådan). Så i denne omgang, tænkte jeg lige at jeg ville vise jer mine ultimative yndlings stilletter!

12179823_10207487326242866_1920892268_nAlle fire par, er nogle som jeg har luftet i byen op til flere gange, og de er faktisk alle sammen super behagelige at gå i (vel og mærke: af højhælede at være!)
Jeg er faktisk ikke typen der køber de dyreste stiletter, da jeg altid bruger dem til en tur i byen og det kan hurtigt ses. Så jeg vil hellere finde nogle “billige”(vi snakker prisklasse fra 400-900 kr) i stedet for at bruge flere tusinde kroner på sko som alligevel bliver smurt ind i redbull/vodka fordi ens fulde veninde kommer til at hælde det udover ens sko… Ja, been there done that..  Nå det så er sagt, ville jeg mega gerne have fat i et par stiletter fra valentino! Men så kunne det være at jeg ikke skulle bruge dem til byen i hvert fald 😉

På nedenstående billeder får i lov til at se stilletterne ‘in action’ 

Skærmbillede 2015-10-23 kl. 16.00.33¬  Hvide stiletter er fra Bianco ◊ Beige stilletter med rød sål er fra Jette Riis


Skærmbillede 2015-10-23 kl. 16.33.34

¬  Sorte stiletter fra er Bianco ◊ Beige stiletter er fra Graceland

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Selvforkælelse