Summer-feeling

Shellac (gold-edition)

Endnu en gang har jeg fået lavet Shellac (som den faste læser nok allerede ved – så er Shellac noget jeg ELSKER, at få lavet) og denne gang er der gået all in, i form af guld-glimmer! Sikke festlige negle jeg har fået mig var? Og anledningen er skam også oplagt: da jeg bliver student om 2 dage! Jeg ved godt, at jeg har nævnt uadskillige gange, hvor meget jeg glæder mig til at blive student, men det er bare så syrealistisk, at det rent faktisk sker om lidt!! (Så derfor skulle neglene da være on fleek!) Jeg får den røde hue på, på mandag og da jeg har valgt huen med guld detaljer, passer mine negle (som i måske kan regne ud) til huen.

Skærmbillede 2015-06-20 kl. 21.32.37

Lige pt. læser jeg op til min sidste eksamen, hvilket er begrundelsen for min manglende tilstedeværelse her på bloggen, men mon ikke jeg vender stærkt tilbage, så snart eksamen er oversstået? 😉

Er der andre kommende studenter der læser med her på bloggen?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer-feeling