Design by Meyling

Et par af mine favoritter

Jeg tænkte at jeg lige ville vise jer at par af mine yndlings parfumer. Jeg leder pt. efter et par nye dufte, for selvom at jeg har et par yndlings parfumer så kan man (læs: jeg) godt køre lidt træt i de samme dufte – og så er det altid dejligt med en ny duft jo 😉

Mine favoritter at the moment er følgende:

IMG_15000Burberry Body – som faktisk var en gave. Jeg har førhen haft et par Burberry Parfumer og var ærlig talt blevet træt af deres dufte. Men denne er gået hen og blevet en kæmpe favorit til trods for at jeg var overbevist om at den blot ville pynte parfume-hylden (pæn er den jo også).

IMG_15003IDOLE d’Armani – en gammel kending som jeg har haft i et par år = den er tom, men jeg gemmer flasken så jeg ikke glemmer navnet 😉

IMG_15008Gucci Guilty – en klar favorit som jeg har opbrugt på usædvanlig kort tid(hvad gælder mit eget vedkommende)! Jeg fik parfumen i december måned og den blev brugt op for et par måneder siden – jeg kan dog stadig (med lidt god vilje) få klemt et sprøjt eller to ud så derfor beholder jeg den lidt endnu. Jeg gemmer kun flaskerne hvis jeg ved jeg vil glemme hvad de hedder ^ som f.eks. den forrige parfume.

IMG_15002Sidst men ikke mindst (Okay jo, rent faktisk også mindst): Euphoria Calvin Klein – Dette er dog en prøve, men jeg synes den er så fin i miniature og da denne duft klart ligge på en første plads, ville jeg tage den med selvom jeg endnu ikke har fået købt den store udgave, men det skal jeg helt sikkert have gjort.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Design by Meyling