Bloganbefaling // Celina Mathiesen

Inked chicks

De findes i alle afskygninger, de der tatoveringer – både de enkelte men også dem i klaser(sleeves og alt det der). Det er forskelligt hvilket forhold folk har til tatoveringer, personligt mener jeg at det kan være pænt til nogle – og hold kæft hvor er der nogle kvinder der bare ser sindssyg godt ud med tusset arme (ja, her taler jeg ikke om mig selv). Det er bestemt ikke et look jeg kunne se mig selv med men der er virkelig nogle kvinder der formår at rocke det tusset look til UG! Hvis jeg personligt skulle have en tatovering, så ville jeg holde mig til det enkelte. Et par enkelte tatoveringer er bestemt ikke udelukket for mit vedkommende men (som så mange andre) så vil jeg først have en tatovering når jeg er sikker på hvad det skal være og dermed skal det også have en form for betydning for mig.

Når dét er sagt, så findes der altså en masse lækre kvinder som ikke holder sig til det enkelte når det kommer til udsmykning af kroppen og dem ville jeg da lige vise et par stykker af her på bloggen. Jeg synes bestemt ikke at der er noget galt i at have mange tattoveringer – i mine øjne er det bare vigtigt at det passer til en.

large-7large-6large-8
large-2 large-3 large-4

large-9 large-10 large-11
Ser vi bare på Danmark så er der faktisk en masse kvinder med en helvedes masse tattoveringer som man støder på når man går en tur på strøget. Jeg synes det er fedt at de tør at skille sig ud på den måde, især når de rent faktisk kan bære det.
Nogle danske kvinder som jeg personligt synes bærer det tattoveret look super godt, er bl.a. Anne Lindfjeld og Stephanie Christiansen – jeg synes at de er pisse smukke, begge to.

Skærmbillede 2015-04-10 kl. 11.07.38 Skærmbillede 2015-04-10 kl. 11.34.03Hvad er jeres holdning til inked chicks og tatoveringer generelt?

 

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloganbefaling // Celina Mathiesen