Ferie, du har været længe ventet

Forresten…

  • så tvivler jeg på at jeg nogensinde har været så skoletræt som jeg er nu, det er som om det bliver værre dag for dag og jeg kan ikke beskrive hvor meget jeg bare gerne vil have den skide hue på nu!!
  • Bruger jeg ferien fornuftigt, dvs. Sove længe, træne en masse for efterfølgende at fylde mig med slik – sådan skal det være!
  • Har min kæreste været så sød at købe sims 4 til mig, spørg mig om han lige vandt mit hjerte en ekstra gang?
  • Er papkasser og norske skovkatte en rigtig god kombi, i hvert fald her hjemme hvor hver enkel papkasse straks bliver maltrakteret og markeret som kattens nye seng
  • Så oplevede jeg det mest pinlige forleden i fitness World… Jeg valgte simpelthen at gå til fitness world (hvilket jeg gør tit) hvor så det begynder at regne.. Meget.. Da jeg når frem til fitness World, tager jeg min jakke af og kigger mig i spejlet – gæt hvor regnen lige præcis var løbet ned? Mit hjerte hoppede lige en ekstra gang da det mest af alt lignede at mine mælkekirtler var utætte og jeg er sikker på en masse andre i centeret har tænkt det samme…
  • Har jeg fundet ud af at nogle ting må man bare tage i stiv arm
  • Har jeg fundet ud af at man godt kan tvinge sig selv til at glemme at man har to store våde plamager på brysterne, jeg kunne i hvert fald ikke forstå hvorfor de kiggede så meget på mig, indtil jeg lige slog mig selv i hovedet: nå ja, mine falske mælkekirtler – men var jeg lidt ligeglad? Ja sgu. Træningen måtte forsætte
  • Er min døgnrytme så småt ved at være fuckt up, så ved man at man har ferie
  • Kan jeg ikke magte tanken om at jeg skal stå op af sengen lige om lidt… Kl er snart ti
  • Er jeg den vildeste sucker for orkideer og har selv købt to nye til mig selv, bare fordi.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferie, du har været længe ventet