Faux Fur // falsk pels når det er bedst

Ferie, du har været længe ventet

Åh ferie, åh ferie! Jeg kan ikke beskrive hvor meget jeg har trængt til denne ferie, både fordi jeg er noget så skoletræt (surprise) men også fordi jeg elsker at kunne bruge tid på de ting og de mennesker som jeg elsker! Ferien skal nydes fuldt ud, især fordi sidste uge bestod af en masse terminsprøver (okay, faktisk kun 3 og jeg havde fri både mandag og torsdag) så dermed føler jeg virkelig at jeg har brug for at koble af og få lidt ro i hovedet(jeg er sikker på at de fleste af jer kender følelsen) så de kommende dage står på en masse trænin(ja sådan kan man også godt slappe af), afslapning, slik og ikke mindst godt selskab! Jeg har allerede en masse aftaler i ferien men jeg har besluttet mig for at jeg i denne ferie også skal bruge noget tid på at slappe fuldkommen af (og spille Sims4 – mest spille Sims4 faktisk) for det har jeg virkelig brug for!

IMG_2061   Et lidt, okay fint, meget intetsigende indlæg på bloggen her til aften, men jeg følte et behov for at dele min glæde og et par selfies, det var ved at være længe siden jo 😉

Hvis i er ligeså heldige som jeg er og lige er gået på påskeferie, så håber jeg at i også nyder ferie-følelsen – for det gør jeg sgu.

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Faux Fur // falsk pels når det er bedst