Friday feeling

Eyebrows-on-fleek tutorial

Okay, jeg er ikke ligefrem en makeup-artist, men jeg har mine små fif som jeg mener virker for mig – en af dem er hvordan jeg laver mine øjenbryn med fokus på et naturligt look. Selvom jeg ikke er prof, så elsker jeg alt hvad der kommer til makeup og i den forbindelse bliver jeg nødt til at være ærlig og sige at jeg decideret hader optegnede øjenbryn, i ved – de der fede, tykke, skovsnegls-lignede øjenbryn som er tegnet op med noget der mest af alt ligner en klump kul, så derfor er jeg meget mere til øjenbryn som ser mere naturlige ud.

Til mine egne øjenbryn, bruger jeg faktisk kun to produkter: Nemlig min øjenbrynsblyant fra Rimmel London og min bronzer børste fra MAC.

IMG_1192

Nedenstående billede viser hvordan hele processen ser ud når jeg tegner mine øjenbryn op og det er faktisk super nemt, så jeg tænkte at jeg derfor ville give jer en lille tutorial.
10863533_10205856024381339_1367295359_n

 • På billede 1 kan i se mine naturlige øjenbryn og her har jeg ikke gjort noget ved dem (som i nok tydeligt kan se ;))
 • det første jeg gør, er at jeg starter med at optegne en ramme omkring mine øjenbryn, helst i en lidt skarp, overdreven forstand som i kan se på billede 2
 • Det næste jeg gør er at jeg fylder min øjenbryn ud med farve som i kan se på billede 3 og det giver altså det her overdrevet, optegnet look som vi gerne vil væk fra.
 • For at komme frem til det mere naturlige look, tager jeg min makeupbørste(gerne en forholdsvis stor børste) kører børsten rundt i små cirkler på mine bryn, så farven bliver tværet ud og til sidst børster jeg mine bryn, så de sidder efter formen og sådan kommer jeg frem til resultatet som i kan se på det nederste billede.

 

Jeg håber at det gav mening OG husk nu på – øjenbryn skal være søskende, ikke tvillinger 😉

2

 • Cecilie B.

  Det er godt nok smart 🙂 det vil jeg helt sikkert selv prøve 🙂 nu følger jeg dig også på instagram og har set et par gange at du laver en ret fed makeup med flydende eyeliner, er det eventuelt noget du kunne tænke dig at dele? 🙂
  Venlig hilsen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine

   Det lyder godt! 🙂 Men jo, det kunne godt være der kom en lille tutorial på det på et tidspunkt 🙂 Det må jeg se på, men tak for dit forslag 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Friday feeling