"Der er sgu da ingen der elsker at træne"

DIY: Quote Collection

Jeg har i dag fået lavet mig en personlig “quote collection”(som jeg har valgt at kalde det) hvori jeg har lavet min egen fine notesbog og skriver en masse gode citater ned – både sjove, alvorlige og alt der omhandler kærlighed til livsvigtige beslutninger. Jeg er egentlig selv super glad for resultatet så jeg tænkte at jeg lige ville vise hvordan man kan lave sin helt egen personlige citat samling.

IMG_1203IMG_1198

IMG_1200IMG_1208

IMG_1209

IMG_1206

 

Alt jeg har brugt til denne lille DIY er: en notesbog, nogle guld-bogstaver(stickers), hvide perler(stickers) og nogle lyserøde stickers. Til forsiden brugte jeg guldbogstaverne til at skrive mit navn og “Quotes” på – indeni satte jeg så en lyserød sticker i som i kan se ovenover og de hvide perler bruger jeg bare som pynt, lidt her og der. Det er super nemt at lave denne DIY og alle materialerne købte jeg i Bog&Idé. Prisen på det hele blev 81 kr så det er til at have med at gøre vil jeg mene 😉

Hele pointen med denne notesbog er at jeg vil hive den frem enten når jeg er ked af det, når jeg mangler noget inspiration eller bare når jeg mangler et godt citat – så kan jeg hive den frem og bladre igennem en masse citater (lysten til dette, stammer nok fra min afhængighed af We Heart It og det er faktisk også dér jeg finder de fleste af de citater som jeg skriver ned i bogen)

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Der er sgu da ingen der elsker at træne"