Bloganbefaling // Helena Rattenborg

Adidas gazelle m. kork detalje

 

 

Jeg har lige købt disse super fede sneaks fra Adidas og selve modellen(Gazelle) er jeg overbevist om at de fleste kender, men dét som jeg er helt vild med ved disse sneaks, det er den lille kork detalje som kan ses bag på hælen (og også nede i skoen). De er super lækre at gå i hvilket jeg vægter ekstrem højt når jeg skal have nye sko – de skal både være behagelige men selvfølgelig også fede, ellers er det jo ikke specielt fedt at kaste penge efter noget som man ikke kan se sig selv i. Så jeg er en glad og tilfreds pige der nu er klar til at gå foråret i møde (men det har jeg nu hele tiden været)

IMG_1213IMG_1217

IMG_1219 IMG_1220

Jeg er virkelig vild med farvekombinationen, jeg synes virkelig den grå farve spiller super godt sammen med den lille kork detalje og i kan selv få fat i et par lige her, hvis i som mig har brug for et par lækre sneaks til foråret.

6

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloganbefaling // Helena Rattenborg