Julen er hjerternes fest - også for de knuste

Min nye yndlings smoothie

Lige for tiden er jeg blevet helt vild med hjemmelavet smoothies og juice, hvilket er grunden til at jeg idag valgte at eksperimenterer lidt da turen gik til Føtex. Jeg gik egentlig bare rundt og tog nogle af de frugter som jeg mente kunne passe godt sammen men på det lidt mere vovede punkt – ja, forstå mig ret; vi ved jo alle sammen godt at banan og jordbær er en total klassiker når det kommer til smoothies. Så derfor, valgte jeg nogle lidt mere atypiske blandinger som jeg dog forestillede mig, ville smage godt sammen – og det gjorde de!

IMG_0557.JPG

IMG_0558.JPG

Ingredienserne jeg brugte var:
• mango
• granat æble
• avokado
• lime
• blåbær
• friskpresset appelsinjuice

Kombinationen lyder måske lidt sjov, og køn blev den ikke – men smagen! Den var altså lige i skabet 😉

IMG_0559.JPG

4

 • Interessant combination 🙂 jeg lavede smootie med æble, banan, klementin og glas af mælk og appelsin juice. Hilarious taste! Try it you won’t regret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine

   Tak for forslaget! Den vil jeg helt sikkert prøve 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder spændende! Det kunne være man skulle prøve den kombination en dag. (:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julen er hjerternes fest - også for de knuste