En lille anbefaling

Hjemmelavet chili cheese tops!

Først og fremmest: SE lige hvad jeg har lavet! Intet mindre end som overskriften lyder, og den er sgu god nok – det lykkedes!

IMG_0986Hjemmelavet chili cheese tops inspireret af en youtube video som i kan finde her 

I skal nu ikke snydes for opskriften samt fremgangsmåde, så den får i selvfølgelig her:

Ingredienser:

  • Rapsolie
  • Rasp
  • Hvedemel
  • Æg
  • Revet moserella ost
  • Revet cheddar ost
  • Jalapenos

 

Fremgangsmåde:

  1. Start med at fyld tre skåle med henholdsvis: Æg (start med at slå tre æg ud), mel og rasp i hver sin skål
  2. Skær jalapenos ud i små stykker (UNDGÅ kernerne)
  3. Tag en ny skål, kom en pose revet cheddar ost og en pose revet moserella ost i og bland herefter jalapenos stykkerne i osten
  4. Hæld rapsolien i en gryde og varm den godt op
  5. Kom ostemassen i mikrobølgeovnen, så osten bliver lidt blød (blød nok til at du kan lave runde kugler af den og så den hænger sammen, men den skal ikke smeltes helt)
  6. Rul én ostekugle ad gangen, og dyb den først i æg, herefter mel og så i æg igen og til sidst i rasp – gentag dette hvis der er huller i paneringen
  7. Kom ostekuglerne i frituren og lad dem blive der i omkring to minutter (eller bare indtil at de ser gyldne og sprøde ud)
  8. Tag dem herefter op ad frituren og så burde du have nogle lækre chili cheese tops!

IMG_0970 IMG_0979 IMG_0981 IMG_0982 IMG_0985 IMG_0988

Jeg vil ikke ligge skjul på at det virkelig sviner at lave disse lækre chili cheese tops, men når det er sagt, så er det altså rodet værd, for hold nu op hvor blev de gode! Det er vigtigt at du sørger for at paneringen er tæt og at der ikke er huller i, for hvis der er huller i, kan osten løbe ud når den kommer i friture og så står man tilbage med en tom skal uden ost i – og dét er der ikke meget chili cheese tops over 😉

 

4

  • Bebsens mor

    Wauw, de chilli cheese tops ser lækre ud!
    Nadia

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kathrine

      Ja jeg er også godt tilfreds med resultatet! 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Andersen

    Det skal prøves SÅÅÅ meget i næste weekend det der. HAPSI HAPSI!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kathrine

      Forstår jeg sgu godt 😉 De smagte SÅ godt 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille anbefaling