Ny hårfarve!

Tidlig jul // Royal Copenhagen mugs

Tja, det ser sgu ud til at julen kom tidligt i år, i hvert fald for mit vedkommende.
Min søde kæreste overraskede mig med en lille gave, som er starten på min nye samling! Jeg elsker Royal Copenhagen og jeg er vild med disse contrast mugs, så at få sådanne to, er lige noget for mig!

IMG_0633

Jeg ønsker mig flere af deres produkter i julegave og om ikke andet ønsker jeg mig især deres klassiske musselmalet mega blå krus (som jeg googlede mig frem til at de vidst nok hedder), hvis i er tvivl om hvilke nogle jeg mener, så kan i finde dem lige her

IMG_0636

Det ene jeg fik, er i farven Opal som jeg er helt vild med. Min kæreste tog lidt et sats da han ikke rigtig vidste hvilke farver jeg ville have dem i, men denne Opal farve er lige mig.

IMG_0638

Det andet jeg fik, er i farven Scarlett red. Jeg synes egentlig det er meget pænt nu når jeg har vænnet mig til det, men lige da jeg fik det, var jeg ikke ligeså begejstret som ved den anden farve, men nu synes jeg faktisk at det er super pænt!
Det fede ved disse mugs, det er jo at det er super fedt at have dem i mange forskellige farver! Det røde, er ikke et jeg ville have købt til mig selv, men jeg er faktisk glad for at have fået en anden farve end hvad jeg normalt selv ville have valgt (Det lyder måske lidt mærkeligt, men ja, sådan er det altså 😉 )

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny hårfarve!