En aften i bloggernes tegn

Sund og proteinrig Ris Ala Mande

Jeg bliver sgu nødt til at dele denne nemme og lækre opskrift på ris ala mande med jer! Jul er lig med ris ala mande i mine øjne(Selvom jeg faktisk kun spiser det juleaften når min moster har lavet en stor fed portion der bare sidder lige i skabet, så mundvandet løber ligeså snart tallerknerne bliver båret ind), jeg kunne spise det i lange baner, men problemet er bare:
1. jeg kender ikke opskriften og jeg magter simpelthen ikke at skulle finde en ordentlig opskrift
2. Det er ikke ligefrem den vildeste vitamin-/sundhedsbombe (ja, siden hvornår har det måske været mit problem?)

Men nu har jeg altså lavet denne sunde udgave et par gange og det har været en sikker vinder hver gang – dog med én enkelt undtagelse, hvilket var første gang hvor jeg uheldigvis kom til at give den en overdosis af vaniljesukker..

Ingredienser:

  • Hytteost
  • Mandler
  • Skyr med vanilje
  • Vaniljepulver (eller vaniljesukker)
  • Kirsebærsovs (helst en lidt sundere udgave, f.eks. den fra ISIS
  • Mandler

Opskrift:
Primær på Gefühlen. Tingen blandes sammen, mandlerne smuttes(foretrækker jeg) og hakkes, og ellers handler det bare om at smage til med ovenstående ingredienser. 10799278_10204897499698821_1077069120_n

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En aften i bloggernes tegn