Sund og proteinrig Ris Ala Mande

Søndagssnak og en masse sofa-hygge

Well, well, well, er det nu mig igen?

ja, det kan i lige bande på, for trods min stilhed, slipper i ikke helt af med mig.
Jeg har har haft en del symptomer på skriveblokering den seneste tid og da bloggen stod stille i næsten en uge, fastslog jeg selv at diagnosen var: Skriveblokering. Hva’ da? Sikke noget var.. Måske bundet det ud i stress over SRP og skolerelaterede emner, eller måske bundede det mere i alt for mange tanker på én gang, hvilket resulterede i at jeg gang på gang klikkede ind på ‘Tilføj nyt indlæg’, uden egentlig at vide hvor faen jeg skulle starte henne. Jeg føler der sker så meget for tiden, mest gode ting (Thank God), men samtidig føler jeg også at det hele står lidt stille lige pt. Som om at jeg befinder mig i en slags ‘ventefase’ hvor jeg bare venter på at tingene skal lykkes, i stedet for at nyde vejen dertil. Det kræver sgu hårdt arbejde at nå success her i livet, om man så snakker om skole, arbejde, livsstil eller endda som blogger, for ja, let’s face it; Man kan sgu ikke gå fra at være sofa-kartoffel til marathon-løber på én uge, sådan fungerer tingene bare ikke. Det kræver hård og dedikeret træning og man må sgu hænge i (Bid helst mærke i at jeg ikke blot snakker om marathon men vejen til success i mange aspekter)

Man kan ikke lave en regnbue uden en smule regn vel? Det kan vi da hurtige blive enige om.
Humøret bliver nu altid løftet når søndagen tilbringes på sofaen sammen med min kæreste, min søster og denne lille gut(som ses liggende i mine arme på nedenstående billede).

10748994_10204928544474921_1428519691_n

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund og proteinrig Ris Ala Mande