Getting better

Regnfuld søndag

Heeeele dagen har det bare regnet, regnet og regnet og fuck hvor er det dog ikke særlig motiverende for udendørs løb. Jeg kan faktisk godt lide at løbe når det regner en smule, men det der når det ligefrem pisser ned og der ligger små søer på fortovene med efterladenskaber fra diverse hunde, i (ja, jeg så faktisk sådan en på vej til fitness world i dag), så er det altså ikke en udendørs løbetur der lokker aller mest.
I stedet for (som min lille ovenstående parantes allerede har afsløret -ja jeg er ret glad for de parenteser var?) så valgte jeg at tage i Fitness World.
Efter en lille uge med sygdom var jeg lidt afkræftet fra start, så det var ikke den vilde killer-workout i dag, for jeg følte mere for at lytte til min krop (klogt valg, forresten).

Jeg fik lige skrevet mine mål for dagen ned i en note på min iphone, i farten på vej ind i damernes omklædningsrum og det gik sgu helt okay, taget i betragtning af at jeg ikke har dyrket nogen form for motion siden forrige søndag.

10723629_10204785441097426_928307732_n

IMG_8400.PNG

Det var sgu dejligt at få rørt sig lidt, og som belønning sidder jeg nu med et stort glas frisk presset appelsinjuice og hygger på sofaen, på denne regnfulde søndag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Getting better