Løbesnak og løbesko

Mange bolde i luften

Jeg elsker det der med at man har så travlt at det halve kunne være nok, ikke i den der stressende, irriterende og komplet forvirrende forstand, men i den forstand hvor der sker så mange fede ting at man render rundt med de der små sommerfugle i maven og hvor man næsten ikke kan få armene ned igen.
Sådan har jeg det lige pt.
Dette er ikke et ih-se-lige-mig-og-mit-hårde-liv-som-jeg-selv-har-valgt-at-brokke-mig-over-for-at-folk-skal-se-hvor-travlt-jeg-har-og-så-tænker-de-sikkert-ih-hvor-er-hun-bare-en-busy-woman-med-styr-på-hele-møget, nej, fordi at;
1. på den ene side tænker jeg: ‘fuck hvor er det bare fedt alt det her og gid dette spændende kapitel kunne vare for evigt og hey, skal jeg ikke lige begynde på endnu et projekt nu hvor jeg er så godt igang med de hundrede(overdrivelse) andre’,
2. Men på den anden side tænker jeg: ‘åh, så lad mig dog forhelvede bare ligge på min sofa imens Orange Is The New Black(ny yndlings serie forresten) kører i baggrunden imens jeg har en iskaffe i hånden og ligger under min varme dundyne i en oversized t-shirt og slapper af.”
– Jeg er glad, men jeg er også træt.. dét jeg snakker om, er en masse ting, inklusiv skolen, som nok er årsagen til at mit overskud rammer minus og som IKKE er en af grundene til at jeg ikke kan få armene, tvært i mod, men dét kender i vel nok?
Men de andre ting jeg har kørende for tiden, er noget jeg selv har valgt, så i bund og grund skal jeg sgu da ikke brokke mig, for det er jo skide fedt, det her.

Jeg venter liiiige lidt med at afslører hvilke ‘bolde’ det er jeg snakker om. Nogle af tingene er nemlig kun i begyndelses-stadiet og er ikke sikker på om det overhovedet holder i det lange løb og andre ting er bare et spørgsmål om tid før det kommer frem.

Bottom line er altså; at det er altså skide fedt at have flere bolde i luften, for jeg har mange ting der sker og mange projekter jeg arbejder på (Ja, jeg ved det er irriterende at jeg ikke nævner hvad det er) men sådan en mega irriterende cliché-blogger, der lige absolut skal snige ind hvilke spændende men tystys ting hun har gang i, er jeg! (åbenbart, ja)

10578398_10204682656167867_1335583898_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Løbesnak og løbesko