Jeg elsker ÆGTE pels

Løbesnak og løbesko

Ja, nu kan jeg heller ikke strække den længere.. Min ‘seriøse’ løbetræning (dengang jeg løb 4 gange om ugen) har nu stået på standby i al for lang tid og formen er derfor nærmest ikke-eksisterende. Jeg har manglet motovation i og med at hver gang jeg var ude og løbe så var der enten det ene eller det andet galt når jeg var færdig. Enten begyndte mine lægge at syre helt til, ellers var det mine forpulede skinneben der drillede og ellers var der tale om en overbelastning på den ene eller den anden måde… Jeg blev enig med mig selv om at jeg havde behov for noget ordenligt fodtøj og i den forbindelse måtte jeg sande at de to-og-et-halvt år gamle løbesko, måtte ryge i skralderen og et nyt par måtte til. Og her er de så! Mine ny løbesko fra Asics, jeg er så glad for dem og fuck de er fede. Jeg har ENDELIG fået slået fast hvilken løbestil jeg har og det var satme dejligt så jeg nu 100% ved hvilke løbesko jeg skal og kan gå efter. Min løbestil kaldes pronation hvilket mine nye sko sjovt nok er beregnet til 😉

IMG_7830.JPG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg elsker ÆGTE pels