En af de morgener

Wishes and kisses

Skærmbillede 2014-09-04 kl. 15.23.19

En lille smagsprøve på nogle af de ting jeg godt kunne tænke mig at få fingrene i, lige for tiden^

Jeg er en total sucker for tøj.. Jeg elsker flot og (i mine øjne) moderigtigt tøj, så på dét punkt er jeg vel som de fleste andre piger. Det er ikke altid jeg gider at rende rundt i det perfekte outfit i skolen og faktisk på dét punkt går jeg mere op i at have noget behageligt tøj for jeg er jo godt klar over at jeg skal rende rundt i det hele dagen og så kan de ‘skinny jeans’ altså godt ende med at blive en byrde.
Men hvis jeg nu vandt en masse penge imorgen, så var der fandme en masse ting jeg skulle købe, men først og fremmest ville den nok stå på en shopping tur, den er sten sikker. Lige for tiden går jeg og drømmer om mange ting, men man må også være realist og det er ikke altid at man lige har 10.000 kr til at købe alt det man gerne vil have.. Jeg er ikke typen der kun går efter mærkevarer, og jeg vil faktisk hellere bruge 50 kr på en flot bluse fra genbrug end 1200 kr på en basic-bluse fra et eller andet fancy mærke. Men når dét er sagt, så har jeg ligesom en tendens til at blive tiltrukket af de dyre varer og det er så skide hamrende øv, seriøst.. For så går man dér og drømmer om alle de ting som man ikke liiiige har råd til på stående fod…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En af de morgener