Girls night out

Surprise

Okay, ærlig talt, så havde jeg ikke ligefrem regnet den ud, jeg mener, det var trods alt kun en normal månedsdag (8 måneder, så intet vildt ved dét) men alligevel synes han at jeg skulle overraskes med en buket roser, en stor og flot orkidé og selvfølgelig en seng fyldt med rosenblade og to plader marabou(måske bundede det i skyldfølelse over at jeg måtte minde ham om at vi rent faktisk havde månedsdag) men normalt “fejrer” vi ikke månedsdag, jeg føler godt det kan blive lidt opstillet og falsk hvis vi SKAL ud og spise og lave alt muligt fancy, jeg gider ikke at sætte tid af til det og droppe alle planer fordi: “jeg skal fejrer månedsdag”, nej nej du, den holder ikke… Det kan da være meget hyggeligt og jeg er helt med på at folk fejre årsdag, det vil jeg da også selv, men f.eks. 2-måneders dag eller anden ‘ligegyldig’ dag? Det behøver sgu ikke at være så overdrevet, men når dét er sagt! Så blev jeg ekstrem glad for denne overraskelse! Det varmer da ens hjerte når ham man elsker gør sådan en kæmpe indsats for at gøre en glad.
Men så får man egentlig lidt dårlig samvittighed over at der er den her uskreven kæreste-regel om at det altid fyren der bør overraske pigen og ikke omvendt… Hm, måske man skulle lave om på det næste gang! men okay, røde rosenblade er måske ikke ligefrem en drengeting, so what to do? 😉

IMG_7558.JPG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Girls night out