Roadtrip - gone wrong?

en af de dage…

Jeg drømmer om at tage tilbage. Væk fra al elendigheden. Tilbage til dengang hvor vi sad på gulvet og legede med ponyer og barbie, hvor vi byggede vores helt egen verden og værelset blev til en hel by, hvor vi var herre over skæbnen, hvor vi forsvandt ind i vores helt eget univers i flere timer. Vi glemte alt omkring os. Vi glemte hvad vi hed, vi glemte hvor vi kom fra, vi glemte de problemer omkring os, vi glemte alt. Og det var rart, fordi, det var midlertidigt. Evnen til at fordybe mig i en anden verden, den evne savner jeg. Jeg savner at kunne svinde ind og ikke tænke på alle de problemer der præger min hverdag. Jeg savner at kunne vælge og vrage imellem mine tanker. Det kan jeg ikke mere. Jeg kan kun tænke på en ting og føle en smerte, og det må jeg leve med. Sådan skal det være for mig, åbenbart. Jeg ville bare ønske at jeg i det mindste havde haft et valg.

IMG_7467.JPG

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Roadtrip - gone wrong?