Sommerbrun på en efterårsdag

At lukke offentligheden ind…

Okay, det der med at lukke offentligheden ind, kan godt være liiiidt skræmmende. Men jeg føler også det er en del af min blog, nemlig den her næsten pinlige ærlighed (eller, pinlig er måske så meget sagt men det lød bare lidt ’smart i en fart’… men altså, den her ærlighed omkring nogle tanker, som nogle andre måske godt kan relaterer til) – eller sådan har jeg et ønske om at min blog skal være og det bevæger sig da i den rigtige retning..

det er da mega tankevækkende at vi mennesker holder os tilbage med at dele vores liv med andre fordi vi altid tænker: ”Hvad vil de ANDRE nu tænke om mig” – ’de andre’, bliver nærmest vores fjender. Det er dem vi er ’bange’ for og det er pga. dem at vi holder os tilbage. Men altså, når man først er trådt et skridt ud af sin comfort-zone og egentlig kigger op i luften og opdager at himlen er himmelblå og de sorte skyer som man frygtede egentlig kun er et par små hvide klatter på himlen (og her vil den sjofle så grine), så er det hele lige pludselig ikke så slemt/farligt og ikke noget med ‘tys-tys, det der snakker man altså ikke om’, med det mener jeg bare at; røvhuller er der sgu nok af, og der vil altid være nogle mennesker der har et eller andet behov for at prøve at få andre ned med nakken, men det er her man må se på det store billede – det er dem der er de små hvide klatter på den store himmel, i det store hele betyder de intet og du kan altid vælge at se den anden vej, der hvor solen skinner og ingen skyer er. Jeg ved ikke om det her overhovedet giver mening for jer, men det gør det for mig. Vær dig selv og så skid hul i hvad de der skide irriterende jantelovs-tilhængere har at sige.

Skærmbillede 2014-09-22 kl. 23.11.50

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerbrun på en efterårsdag