Sidste dag i ferien

Stå ved hvem du er

Hvorfor er der så mange der ikke tør at stå ved hvem de er som person? Jeg tænker ikke på folk generelt, men mere på en bestemt gruppe: Billige tøser som prøver at skjule at de er billige, jamen, hvorfor så være det??

Det er sådanne random ting der popper op i min hjerne på sådan en aften hvor jeg egentlig burde smutte på hovedet i seng for at være klar til den kommende dags udfordringer (og imorgen er udfordringen første skoledag i 3.g…. yikes) Det er så typisk mig at begynde at tænke over alle mulige ting når jeg burde lave noget helt andet…

Der er så (undskyld sproget)fucking mange two-faced bitches ude i denne verden at det er til at brække sig over. Jeg har stødt på rigtig mange piger som gerne vil udstå så skide hamrende uskyldige og lader som om at de er små porcelænsdukker der nærmest går i stykker, bare man rør dem, men i virkeligheden, så er de nogle små liderbukke der drikker sig stive torsdag, fredag, lørdag og søndag og knalder med en ny fyr hver gang de går i byen. Personligt, er det slet ikke min kop te, men jeg mener sgu at der skal være plads til alle alligevel. Dét der pisser mig af, det er når folk ikke tør stå ved hvem de er. Når piger gerne vil udstå som uopnåelige skinker, men i virkeligheden skal man bare vinke til dem og så er de all-in. Forhelvede så stå dog ved at du er nem og ellers, så lad da vær’ med at være det.

Det er måske også nemt nok for mig at sige, for jeg ved ikke hvad der foregår inde bag hovedet på disse piger, men jeg kan (og vil måske heller ikke) forstå dem, for jeg kan ikke se logikken i det. Jeg har som sådan ikke noget imod billige piger, folk må jo leve ligesom de vil her i verden (sådan da) og der er nok mange forskellige måde at definerer en billig pige på. Efter min mening, så er man billig når man knalder med rigtig mange tilfældige, uden at ligge noget i det og egentlig bare gør det for at gøre det. Det er også det man måske kan kalde for casual-sex hvor man bare ser meget afslappet og åbent på sex. Og hvorfor kan piger ikke knalde ligesom drenge uden at blive kaldt billige? dét synes jeg også er uretfærdigt, for i mine øjne er drenge der knalder til højre og venstre også billige, men dem kalder vi så bare for playere – og drengene har på en eller anden måde fået twisted ordet player til noget positivt, hvorimod en pige som er billig er noget negativt (generelt i hvert fald, der er jo trods alt nogle drenge som nyder godt af de billige piger, så det kan jo godt være en win-win).

Der er måske mange grunde til at man lever som man gør, men hvis man ikke tør stå ved hvem man er, så skal man måske lige kigge sig i spejlet en ekstra gang og tjekke efter om man egentlig er tilfreds med hvad man ser.

10595714_10204254388221436_1416367480_nMåske et af de lidt mere grove indlæg fra min side, men jeg fik lige et tanke-opstød som skulle ud.

 

1

  • Line

    Hvor har du dog ret. Det er det vigtigste her i livet, at man kan se sig selv i øjnene og stå ved de handlinger man har gjort sig. Og det er der rigtig mange af de piger som du omtaler, der IKKE kan….desværre….

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidste dag i ferien