Sorg og død - et tabu?

Træning i solen – motiver dig selv

Jeg elsker den følelse som man får efter en god løbetur, men hold kæft hvor er det svært at tage sig sammen med at komme ud og løbe her om sommeren når man meget hellere vil ligge og sole sig – og desuden er det også sindssygt varmt at løbe i dette vejr.
Men jeg kom ud af døren og jeg klarede den med nød og næppe (en anelse tung i røven og langt fra min bedste præstation) men jeg er bare glad for at jeg kom ud.

Min løbetræning har stået lidt på pause i to uger, men til gengæld har jeg sørget for at gå lange ture med de to hunde jeg passer, så jeg har altså alligevel fået nogle kilometer i benene (helt op til ti km en af dagene faktisk)

Nogle folk synes det er pisse irriterende når folk poster deres ‘løbe/trænings-billeder’ f.eks. på instagram og/eller facebook, jeg ved ikke om det er fordi folk har lidt ondt i røven eller om det er fordi de bliver mindet om deres egen dovenskab, men for mit eget vekommende, så poster jeg tit (dog ikke altid) på instagram når jeg har været ude og løbe en tur eller været oppe og træne – ikke for at blære mig, men for at motiverer mig selv. Jeg får lidt mere blod på tanden hvis jeg ved der er ‘publikum’ på. Så hvis jeg ved at andre skal se mit løbe-resultalt, så gør jeg mere ud af det og det hjælper mig selv til at holde mig motiveret. Det er en super god måde for mig at holde mig igang og det er faktisk sådan jeg motiverer mig selv til at hoppe i løbeskoene og komme ud og knokle røven ud af bukserne.

Og lad os lige være ærlige, når man først er færdig så er dét altså den bedste følelse i verden! 
Skærmbillede 2014-07-16 kl. 14.10.18

Så kom ud i solen og løb en tur, jeg kan garanterer at du ikke vil fortryde det

/Kathrine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sorg og død - et tabu?