Mandags lyd

Hudprodukter // Balance me

Nu har jeg efterhånden hørt en del om hud produkter fra Balance Me, og jeg har faktisk læst en del om de her produkter, da de både skulle være gode og økologiske(hvilket altid er en bonus). Førhen, gik jeg egentlig ikke mega meget op i hudpleje, da jeg aldrig har døjet med meget uren hud- jeg har da haft en periode i folkeskolen hvor min hud ikke var den kønneste, men det er ikke ligefrem noget at skrive hjem om vel?

Men i forhold til at forebygge, rense, samt fugtiggøre og pleje huden, så er jeg i de seneste par år, begyndt at gå meget højere op i at bruge diverse cremer og andet stads som skulle være godt for huden. Bl.a. Dagcreme, Serum og øjencreme er nogle af favoritterne i min bog.

Inde på Green Harmony, kan man finde Balance Me produkter i mange afskygninger. Der er både produkter til kroppen og ansigt. De produkter jeg har hørt mest om er dem til ansigtet og følgende produkter er dem som jeg mest kunne tænke mig at prøve fra Balance Me:

Balance-Me-Wonder-Eye-Cream-15-ml

Øjencreme her

Jeg står faktisk og mangler en øjencreme lige pt, da jeg de seneste par måneder har kørt på et par prøver fra matas og dét holder jo ikke i længden, så jeg overvejer at kaste mig ud i at invistere i ovenstående øjencreme.

Balance-Me-Anti-aging-Face-Serum-30-ml

Serum her

Jeg har selv en serum fra Estée Lauder, som jeg er sindssyg glad for, men Serums er generelt en smule pricy (Min Estée Lauder Advanced Night Repair Serum koster omkring 600 kr, men er tilgengæld også super god), men derfor kunne et godt alternativ være denne Serum fra balance Me som kun koster 395 kr.

Balance-Me-Pure-Skin-Face-Wash-125-ml-1

Face-wash her

Face-wash er altid et must til når jeg fjerner min makeup. Jeg elsker følelsen af at få vasket ansigtet i bund når krigsmalingen skal af efter en tur i byen. Jeg føler virkelig det er så lækkert at bruge en face-wash, hvilket er grundlaget for, at denne også er på min liste over de produkter jeg godt kunne tænke mig.

 

Balance-Me-Super-Moisturising-Body-Oil-200-ml

Body Oil her

Body Oil er faktisk ikke noget jeg lige pt. har, jeg benytter mig primært af body lotion og ikke rigtig andet fugtighedspleje til kroppen, men jeg har hørt at det virkelig skulle være lækkert og sundt at smøre hele kroppen ind i krops olie når man er kommet ud af badet, så mon ikke det var værd at give et forsøg.

Det var lidt om mine ønsker fra Balance Me. i kan selv tjekke resten af Green Harmonys udvalg af Balance Me produkter, ud her


Billede - DK (1)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandags lyd