Johan Bülow Lakrids som julepynt?

Sundere Risalamande (Video)

Så kom der endnu en ny video op på kanalen, nemlig endnu et afsint af: En sundere jul. Denne gang har jeg kastet mig ud i at lave et sundere alternativ til risalamande. Jeg synes virkelig at det er et godt alternativ, så hvis du som mig, virkelig elsker Risalamande, så vil jeg klart råde dig til at prøve denne opskrift! Det smager selvfølgelig anderledes end den originale risalamande, men jeg synes sgu den formår at gøre det godt anyway. Jeg har egentlig kendt denne opskrift længe og jeg lavede den også i december måned sidste år. Opskriften har i hvert fald været et hit herhjemme, hver gang jeg har lavet den 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Johan Bülow Lakrids som julepynt?