Forresten…

TING MAN SKAL HAVE I JULEN (NY VIDEO)

Så er der en ny video på kanalen. En vaskeægte JULE video, hvor jeg snakker lidt om hvilke ting jeg synes man bare SKAL have i december måned. Grunden til jeg lavede denne video, var faktisk fordi jeg lige har lavet et gæste indlæg til neoblack (som i kan læse her) hvor jeg snakker om jule ønsker- både i form af hvilke gaver jeg ønsker mig, men også i høj grad hvordan jeg ønsker mig at min jul kommer til at være.

Så der gik jule stemning i den, og nu er der altså en video som i kan se. Jeg snakker meget om de indlysende juleting, såsom: Julepynt, juletræ, julefilm osv. Men jeg synes det var lidt hyggeligt at lave en video på den her måde, så jeg håber at i kan lide den:

Julen er for mig, den bedste måned. Jeg elsker alt med jul, fordi det simpelthen bare er så skide hyggeligt. Jeg elsker at hygge mig med dem jeg elsker og holder af, og lige præcis hygge er noget som jeg føler der er stor fokus på i december måned. (Jeg lagde også lige mærke til at ordet: “hyggeligt”, bliver sagt gentagende gange i min video, men altså, det passer vel også meget godt, nu når det er jul).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forresten…