Hjemmelavet juledekorationer

En sundere jul! Vaniljekranse (Ny video)

Så er der endnu en video der har ramt min youtube kanal! Og det er sgu den tredje af slagsen. Jeg har besluttet mig i sidste øjeblik at lave en lille serie her i julen som hedder: En sundere jul, hvor jeg vil dele nogle opskrifter på nogle lækre men sundere sager. I første omgang har jeg kastet mig ud i at lave nogle vaniljekranse, som faktisk smagte super godt tiltrods for at de ikke er ligeså usunde som de rigtige vaniljekranse, for hvis vi nu skal være helt ærlige: Usunde ting smager bare bedst! Men går man op i sundhed, eller er man måske ved at tabe sig eller lign. så er det altså super fedt at kunne lave et sundere alternativ! Så derfor har jeg lavet denne video. Og jeg håber at i kan lide den.

For en god ordens skyld, vil jeg lige liste op hvilke ingredienser jeg har brugt (selvom at i også kan se det i videoen)

Alt du skal bruge er:

100 g. mandler (skal kværnes)
1 æg
2 spsk. kokosolie
2 spsk. rørsukker
2 spsk. vand
3 tsk. vaniljesukker

Skærmbillede 2015-12-22 kl. 19.18.12

Spørger du mig, så er det altså virkelig nogle lækre vaniljekranse som du får ud af denne opskrift. Så giv det endelig et forsøg og lad mig vide hvad du synes!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet juledekorationer