At have en positiv indstilling til livet

Fall Wear

Efteråret har ramt os(som i jo nok allerede har bemærket) og det betyder ikke kun at kulden er ved at være over os, det betyder også at vi skal til at pakke os ind i lidt varmere tøj. Og lige præcis dén del, den elsker jeg. Jeg elsker at have varmt og behageligt tøj på, som samtidig ser godt ud. I den forbindelse har jeg blandt andet luret lidt rundt inde på Esprit og fundet et par items, som jeg personligt gerne kunne tænke mig, at pakke mig selv ind i, her i oktober måned. Jeg må virkelig erkende, at Esprit har nogle vildt lækre ting, som jeg føler ville føle sig godt hjemme i mit klædeskab 😉

Til at starte med, faldt jeg over en orange jerseyshirt som jeg synes er super lækker. Orange er faktisk ikke en farve man finder meget af i mit klædeskab, jeg tør næsten vove at påstå, at den farve er ikke-eksisterende i mit klædeskab, men her for tiden er det en farve som virkelig er vokset på mig og jeg tager mig selv i at finde flere og flere ting som jeg godt kan lide i orange(!?) men hey, Orange is the new black ik? 😉
Bukserne til venstre på nedenstående billede, har svaj nederst ved buksebenet (bedre kendt som: trompetbuks) og jeg må indrømme at der er sket noget mærkeligt med mig på det seneste, trompetbukser har altid været no-go for mig, men efter min veninde havde anskaffet sig et par, som jeg virkelig synes klædte hende, blev jeg sgu lidt forelsket. Det ser sgu knald godt ud med et par lækre lange stænger i bukser som disse.

Skærmbillede 2015-10-09 kl. 15.48.57¬ Orange jerseyshirt her ◊ Bukser med svaj her

Valentino tasken har jeg fundet på Valentinos egen hjemmeside, men den er klart inde under min efterårs musthaves, jeg synes den er meget speciel, men super fed.

Skærmbillede 2015-10-09 kl. 15.55.59¬ Valentino taske her

 

Jakken til højre på nedenstående billede er jeg blevet helt forelsket i. Den står som nummer 1 på min ønskeliste. Den har et ruskindslook men er ikke lavet af ægte ruskind, hvilket jeg personligt synes er super fedt. Til venstre kan i se en poncho som virkelig er et item jeg elsker her om efteråret!

Skærmbillede 2015-10-09 kl. 15.57.33¬ Jakke i ruskindslook her ◊ Paspoleret fleece-poncho her

 

Et par brune hiker boots ville jeg virkelig gerne have fingrene i. Jeg synes de er super rå og taget i betragtning af, at min stil ikke er særlig rå i looket, synes jeg det er fedt med lidt forandring. Igen, er der tale om imiteret pels på støvlen, hvilket jeg synes er super fedt!

Skærmbillede 2015-10-09 kl. 15.59.07

¬ Hiker boots m. imiteret pels her

      Skærmbillede 2015-10-09 kl. 21.56.08

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At have en positiv indstilling til livet