Lana Del Rey // Honeymoon

At have en positiv indstilling til livet

Skærmbillede 2015-10-09 kl. 00.38.41
Jeg tror på at vi selv har en stor indflydelse på, hvordan vores humør (og i det hele taget: hvordan vores liv) er. Det er vigtigt for mig at jeg har en positiv indstilling til (næsten) alt. Selvfølgelig kan man ikke være positivt indstillet overfor alt i verden og ja, det er pisse nederen at træde i en hundelort eller at glemme at checke ud fra sit rejsekort når man forlader bussen, og så skal der satme også være plads til at bande og svovle som en i bare fanden, hvis du spørger mig. Men når man vågner om morgen, så er det vigtigt at man står ud af sengen med det rigtige ben(eller i hvert fald at man prøver at få det rigtige ben ud af sengen). Jeg prøver derfor på at proppe mig selv med positive tanker, lige fra jeg står op op morgen, til jeg går i seng om aften. Jeg prøver på at gøre ting, som gør mig i godt humør og gøre ting som hjælper de positive tanker på vej. Forstår i hvad jeg mener? Altså det her med at gøre ting som gør en i godt humør, det hjælper altid de positive tanker på vej.

For eksempel, så gør det mig i godt humør når jeg har meget tid om morgen. At jeg står tidligt op inden jeg skal noget og har god til at gøre mig klar, drikke kaffe, spise morgenmad(!!), ligge makeup og hvad der ellers hører med til min morgenrutine. Det virker som en lidt latterlig ting at gå op i, men jeg tror virkelig på, at en god morgen er med til at gøre dagen god. En god morgen giver mig energi og overskud. Jeg prøver at tænke på at “I dag bliver en god dag”. Jeg prøver at tænke på hvor glad jeg er for livet. Jeg er glad for dagen i dag, tænker jeg tit. Også selvom det er mandag, for jeg er glad for at jeg er sund og rask og dét er noget som jeg tror på er meget vigtigt at værdsætte.

Energi og overskud kommer også fordi jeg træner så meget som jeg gør. Efter mit sabbatår er skudt i gang, har jeg haft ekstra meget tid til at fokuserer på min træning og det har gjort mig glad, for når jeg træner (især når jeg løber) så kan jeg mærke at jeg lever. I stedet for at tænke: “Hold kæft hvor gider jeg ikke at løbe en tur” (for tro mig, de dage har jeg TIT) så tænker jeg: “Hold kæft hvor er jeg bare heldig at jeg kan løbe en tur.”

Jeg prøver at fokuserer på nuet. Jeg prøver at fokuserer på de gode ting, de gode mennesker jeg har omkring mig og dermed føler jeg det er vigtigt at man fokuserer på at omgås folk der bringer glæde i ens liv. Det gør alle mine venner. De bringer glæder i mit liv, og har man ikke den følelse med sine venner, så tyder det nok på, at man bør skifte nogle af de rådne æble ud.

Jeg føler virkelig at man selv har magten i forhold til livet. Ens indstilling, ens livsglæde, ens humør, er kun dig selv som er herre over i de fleste tilfælde. Når dét så er sagt, så ved jeg godt at der er mørke perioder i livet. Jeg ved at det ikke altid er let at finde smilet frem på de dårlige dage og dét skal der også være plads til. Der skal være plads til at ramme bunden. Der skal være plads til at græde og føle at intet er godt nok. Og når livet er uretfærdigt, så kan man knække og det gør ikke noget. Det gør ikke noget at man knækker, at man brækker midt over, det er normalt. Om det så er fordi at man oplever sorg i form af en kæreste der går fra en, man mister et familiemedlem eller fordi man selv bliver syg på den ene eller den anden måde, så er det menneskeligt at knække og det skal der være plads til, man skal bare være indstillet på at finde lyset for enden af mørket.

Jeg tror på, at vi først kan vokse os stærkere når vi har været knækket. Har man skrabet bunden, så ved man at man skal værdsætte livet på toppen. Og det gør jeg. Eller, jeg prøver så godt jeg kan. Jeg værdsætter de ting i livet jeg har og jeg prøver at have en positiv indstilling. Jeg prøver at fortælle mig selv, at jeg har et godt liv og dét skal jeg være glad for. Og ved i hvad? Det hjælper. Det gør det sgu. Og det er dét jeg mener med,  at en positiv indstilling kan hjælpe meget af vejen.

Skærmbillede 2015-10-09 kl. 00.32.22

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lana Del Rey // Honeymoon