Offentlig snapchat + who to follow

Wanties // #sneaks

Som så mange andre piger, er jeg også stor tilhænger af sko. Alt fra stiletter til sneakers er at finde i min sko-samling. Men selvom at jeg elsker mange slags sko, så skal det i dag handle om én bestemt type sko: sneakers. Skoen der er mere genial end gummistøvlen, og hvorfor siger jeg så det? Fordi at sneakers er beregnet til en masse forskellige begivenheder, eksempelvis: skole, arbejde, fødselsdage, shoppeture og ikke mindst fester. Når jeg går i byen, har jeg tit stiletter på, men jeg vil næsten vove at påstå at jeg altid har skiftesko med i form af sneakers (eller nogle espadrilles) og når jeg ikke er hoppet i stiletter, så er et par sneaks altid en sikker vinder. Det er jo genialt (og noget som mange kvinder har nydt fuldt ud) at man kan have sit outfit on point og samtidig slutte byturen af, uden at have ondt i fødderne. Jeg er gået lidt i sneakers-mode for tiden og jeg har siddet og drømt om de fedeste sneakers her til eftermiddag, så derfor vil jeg lige dele mine wanties, med jer kære læsere.

 

sneaks

¬ 1. her  2. her ◊ 3. her ◊ 4. her 
sneaks2.jpg¬ 5. her ◊ 6. her ◊ 7. her ◊ 8. her

1

  • Camilla S.

    Ah, hvor er de fede! Øv at Giuseppe zanotti sneakers er så dyre de er bare så fede!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Offentlig snapchat + who to follow