Let's talk about them lips

Summer-feeling

Dette bliver mit livs summer! Det har jeg besluttet mig for. Intet skal holde mig tilbage fra, at nyde denne sommer! Slut med bekymringer, slut med brok og sure miner (for det meste), nu skal friheden nydes! Jeg er snart fri og går dermed den vildeste sommer i møde hvor jeg kan gøre lige hvad jeg vil = en ubegrænset sommerferie(!?), altså: lige indtil, at jeg begynder at kede mig og må se alvoren i øjnene af, at jeg nok skal arbejde for at tjene en skilling – meeen, den tid – den sorg. Der er i hvert fald ikke nogen skole der kan holde mit humør nede, hvor jeg bare tænker: “Fuck, nu er det snart tilbage på skolebænken”. Jeg har sommerfugle i maven og føler mig mildest talt lidt halv-skør med et strejf af tosset, men jeg kan virkelig ikke vente til denne sommer.

Med den indstilling jeg har i år, så håber og tror jeg på at det bliver en fantastisk sommer! Min attitude er positiv, mit sind er fyldt op med glæde og min mave er fuld af sommerfugle. Jeg tror i høj grad, at det hele handler om hvordan man vælger at se på tingene, så hvis du vil have at dette bliver den bedste sommer i dit liv, så gør som mig og tro på at det rent faktisk bliver det.

Denne sommer bliver min sommer.

(Og så er det tid til lidt Summer-inspo)

large-7large-10 large-14 large-13 large-12 large-11large-9 large-8 large-6 large-5 large-4large-6 large-24 large-20 large-19large-5large-16large-18large-21large-23large-25

large-2large-1large-15large-4large-3large

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Let's talk about them lips