Livet med en voldelig far // Det man ikke snakker om #6

Let’s talk about them lips

Som sagt, så har jeg læseferie og dermed bruges al min tid på at læse op til eksamen(næsten da). De skriftlige eksamener er et overstået kapitel og min første mundtlig eksamen er overstået, så nu er der kun to tilbage inden, at huen sidder på mit hoved! Men selvom, at jeg har læse ferie og sidder med hovedet begravet i bøger (læs: en smule overdrivelse måske), så skal der også være plads til overspringshandlinger. Overspringshandlinger i form af shopping og hermed impulskøb i form af en ny læbestift, fra mit ultimative yndlings makeup-mærke: MAC. Jeg skulle blot på strøget med min søster, for at købe min studenterkjole og så lå den der, midt på strøget (altså butikken – ikke læbestiften) og så kunne jeg ikke dy mig, det var nemlig en farve jeg havde manglet længe!

Jeg elsker jordnære farver når det kommer til makeup, både øjenskygger og især læbestift, så efter at jeg var træt af at jeg ikke havde en læbestift der levede op til mine krav om den jordnære brun/røde farve, kan i jo nok se, at jeg var nødsaget til at købe denne: IMG_1526

Det er ret svært at fange farven på kameraet, og den ser langt mere mørke-rød ud på billedet, end hvad den egentlig er i virkeligheden. Læbestiften hedder: “Matte Taupe A25” og er altså en mat læbestift, hvilket vil sige at den hurtigt kan blive meget tør at se på, så derfor måtte jeg også investere i en primer til læberne, som både gør, at farven holder længere, men også sørger for, at gøre læbestiften mere blød i looket.

IMG_1527

Primeren her hedder:  Prep+Prime Lip og den påfører jeg simpelthen bare på læberne inden at jeg påfører læbestiften. Den gør virkelig en kæmpe forskel, på den gode måde.

Som sagt følte jeg ikke helt at mit kamera formåede at fange farven af læbestiften, men det var ligesom om, at kameraet bedre kunne fange farven, når læbestiften sad på mine læber, så det skal i selvfølgelig også have lov til at se:

Skærmbillede 2015-06-11 kl. 15.31.45 Skærmbillede 2015-06-11 kl. 15.35.55 Skærmbillede 2015-06-11 kl. 15.38.09

 

God dag til jer alle! Nu vil jeg begrave ansigtet i bøgerne og forberede mig på min næste mundtlige eksamen, som allerede er imorgen! Yiaks.. Wish me luck!

 

6

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Livet med en voldelig far // Det man ikke snakker om #6