Shellac // Nude nails

Bloganbefaling // Celina Mathiesen

Endnu en blog som jeg vil anbefale jer at tjekke ud, er bloggeren Celina Mathiesen (hendes blog finder i her). Celinas blog emmer både af personlighed og en masse tips og tricks – eksempelvis har hun delt hvordan man undgår at få elektrisk hår(hvilket nok er relevant for langt de fleste piger). Celina deler også ud af hendes liv på bloggen og man får eksempelvis et indblik i hendes galla samt studieture og hvad en 18-årig pige nu ellers bruger sin tid på. Udover dét så er Celina super smuk og det er altid inspirerende at se på de billeder hun ligger op på hendes blog, så dermed vil jeg klart anbefale jer at tjekke søde Celina ud. 

DSC_0044

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shellac // Nude nails