Adidas gazelle m. kork detalje

Faux Fur // falsk pels når det er bedst

Jeg har før snakket om min holdning til ægte pels, her på bloggen og min holdning er stadig den samme(læs eller genlæs indlægget her). Men jeg kan ikke undvære pels, altså, falsk pels (selvfølgelig), for jeg synes simpelthen at det er så smukt! Jeg har, for godt et år siden, invisteret i denne faux fur jakke, som jeg simpelthen er så glad for. Selvom at det ikke er ægte pels, så er den så flot og det kan næsten ikke ses at den rent faktisk er falsk (lige pånær det faktum at den ikke er helt ligeså blød som en ægte pels, men lidt forskel må der jo være)

IMG_2049.JPG

IMG_2038.JPG

IMG_1324 IMG_2040.JPG

IMG_1320

Så hvis du elsker pels, men ikke kan få dig selv til at købe en jakke af ægte pels, ligesom mig, så vil jeg stærkt råde til at finde en faux fur jakke, for der findes en masse lækre! Min jakke er fra Friendlyfur.dk men det ser ikke ud til at de sælger den derinde mere.

Derudover er min jakke også utrolig god til at gemme sig væk i, når kulden banker på døren – jeg er i hvert fald ret begejstret for den, som det måske kan fornemmes på de to nedenstående billeder 😉

IMG_2050.JPG IMG_2052.JPG

God torsdag derude 🙂

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Adidas gazelle m. kork detalje