Tømmermændsguide

Endnu en anbefaling

Jeg elsker selv at opdage nye spændende blogs og dermed får i endnu en anbefaling på hvem i bør tjekke ud. Bloggen jeg i denne omgang vil anbefale er i denne omgang en af de få danske bloggere som jeg følger. Jeg må indrømme at jeg ikke er den vildeste læser, i den forstand at der rent faktisk ikke er specielt mange blogs som jeg følger regelmæssigt. Der er selvfølgelig nogle stykker som man tjekker engang imellem, men det er få som jeg virkelig følger med i. Denne blog, følger jeg med i jævnligt og jeg tror dermed også at det er en blog som andre vil nyde at følge. Bloggeren hedder Simone Cecilie Kristensen og hun er en 20-årig pige som står bag bloggen: Simonececilie.dk(i kan klikke ind på hendes blog lige her). Simone skriver med et glimt i øjet og på hendes blog finder man både sjove og personlige indlæg, men også en masse inspiration som f.eks. madopskrifter, outfits mm. Hun er super god til at skrive og det gør det spændene for læseren (i dette tilfælde: mig) at følge med i hendes indlæg. Udover at være en rigtig dygtig blogger, er Simone også en super sød og smuk pige som jeg helt klart vil anbefale jer at tjekke ud (ellers havde jeg jo nok heller ikke skrevet denne anbefaling ;))

10498446_10204360470906602_1056775224450418323_o

Desuden var det også Simone der fik mig til at begynde at lave iskaffe, så dét skal hun altså også lige have credit for 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tømmermændsguide